Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

OMV zařazuje do své nabídky i dortíky „Cupcakes”

Přesně tak má chutnat správný dort – měkký, nadýchaný a velmi sladký. Nyní je možné okusit americké speciální dortíky zvané cupcakes i na čerpacích stanicích OMV s nabídkou občerstvení VIVA. Dortíky jsou k dostání na vybraných čerpacích stanicích s VIVA ve dvou příchutích – „tiramisu” a „jahoda“ za speciální cenu 39,- Kč za kus.

Cupcakes (čili hrníčkové dorty) pocházejí ze Spojených států. Za své jméno totiž vděčí hrníčkům, ve kterých se původně pekly. Tyto mini zákusky připomínají známé muffiny, ale jsou navíc polité krémovou, často výrazně barevnou, polevou, díky níž jsou velmi sladké. Cupcakes tedy nejsou lákavé jen z hlediska chuti, ale jsou také skutečnou pastvou pro oči. „Určitě se vyplatí zastavit se v některé ze stanic VIVA, neboť pro naše zákazníky máme vždy nachystané nějaké překvapení, jak je tomu třeba teď v případě lahodných cupcakes,” říká Miloš Cífka, marketingový specialista, OMV Česká republika.

Doplňující informace:

Občerstvovací stanice VIVA
OMV servisní stanice – místa, kde tankují auta i lidé – nabízejí svým zákazníkům již od roku 1994 mnohem více než jen paliva.
Ve snaze plnit co nejlépe potřeby a očekávání zákazníků jsou na čerpacích stanicích OMV oddělení shop i gastra, stejně jako nabídka služeb, neustále zdokonalovány. 
VIVA zavedla novou kulturu čerpacích stanic, která z nich vytváří příjemná místa klidu a odpočinku uprostřed každodenního hektického života. Jejich hlavními rysy jsou skvělá atmosféra, prvotřídní produkty a vstřícný personál.
Kromě čerstvě připravovaného občerstvení nabízejí stanice VIVA více než 1 500 položek, dárkové předměty i vína z řady VIVA vinotéka.

V současnosti je v provozu přibližně 930 čerpacích stanic OMV v devíti evropských zemích, a to od Německa až po Rumunsko.

OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice.
Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft

S celkovými tržbami ve výši 42,65 miliardy EUR a zhruba 29 000 zaměstnanci v roce 2012 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (E&P) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. Společnost OMV disponovala ke konci roku 2012 prokázanými zásobami ropy a zemního plynu ve výši přibližně 1,12 miliardy barelů ropného ekvivalentu a v roce 2012 těžila okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti plynu a energetiky (G&P) prodala společnost OMV v roce 2012 přibližně 437 TWh zemního plynu. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů o délce 2 000 km, jejímž prostřednictvím bylo v roce 2012 dodáno cca 103 miliard metrů krychlových zemního plynu. OMV Central European Gas Hub patří mezi nejdůležitější předávací stanice v kontinentální Evropě. V oblasti rafinace a odbytu (R&M) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 22 milionů tun a ke konci roku 2012 provozovala přibližně 4 400 čerpacích stanic ve 13 zemích včetně Turecka. Společnost OMV dále posílila svoji vedoucí pozici akvizicí 97% podílu ve společnosti Petrol Ofisi, která zastává v Turecku post leadera na retailovém i business trhu.

Pro další informace kontaktujte:

Michaela Průchová, PR Consultant, Grayling
M +420 775 559 132
Email: michaela.pruchova@grayling.com

Vyhledávač olejů