Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Nová kampaň OMV je spojením prémiových paliv

  • U čerpacích stanic OMV startuje 1. října kampaň, která propojuje prémiová paliva MaxxMotion a občerstvení VIVA
  • Řidiči se mohou odměnit chuťovkou za pouhých 20 Kč pod heslem "Odměň svého miláčka, odměň sebe."

Nová podzimní kampaň společnosti OMV jedinečným způsobem propojuje požitek z kvalitní jízdy při tankování prémiových paliv a chutné občerstvení na cesty. Je libo preclík nebo raději čokoládu?

Od 1. října do konce roku mohou zákazníci výměnou za natankování prémiového paliva MaxxMotion využít slevové vouchery na chuťovky za pouhých 20 Kč. Propojení zážitku z jízdy a občerstvení za zvýhodněnou cenu je první marketingovou kampaní svého druhu na čerpacích stanicích v České republice. OMV se tímto způsobem snaží ukázat svým zákazníkům, jak zpříjemnit zážitek z cestování sobě a svému vozu.

"Jedinečnou kampaň podpoří společnost OMV hned na několika platformách. Kampaň bude podpořená masivní rádiovou kampaní, která proběhne jak v celorepublikových, tak regionálních radiích po celé ČR. Samozřejmostí je dnes i podpora mimo čerpací stanice, která oslovuje široké spektrum cestujících zákazníků, a proto v měsíci listopadu bude kampaň podpořena na hlavních tazích po celé ČR řadou billboardů s motivem VIVA Cafe, který je nosným prvkem této kampaně", popisuje kampaň marketingová manažerka OMV v ČR Lucie Mašínová.

Využít této kampaně může kdokoliv, kdo na čerpacích stanicích OMV natankuje 30 litrů prémiového paliva MaxxMotion. Leták s nabídkami bude k dispozici na čerpacích stanicích během měsíce října a listopadu. Každý měsíc nabízí OMV tři různé chuťovky, ať už oblíbenou kávu VIVA Cafe, dávku energie ve spojení energetického nápoje a oblíbeného slaného pečiva či čokolády. Široká nabídka zaručuje výběr pro každého. 

Akce platí na vybraných čerpacích stanicích OMV po celé České republice od 1. října do 31. prosince 2015. Nabídku lze uplatnit ihned na pokladně čerpací stanice při natankování 30litrů prémiového paliva MaxxMotion.

Doplňující informace:

OMV Česká republika, s.r.o.
Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 36 miliardy EUR a zhruba 25 500 zaměstnanci v roce 2014 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. V roce 2014 těžila společnost OMV okolo 309 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2014 provozovala zhruba 4 100 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2014 dosáhl hodnoty 114 TWh.

Vyhledávač olejů