Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

OMV nabízí letošní léto novou ledovou kávu VIVA Café Caramel

  • Řadu ledových káv VIVA Iced Coffee rozšiřuje nová limitovaná příchuť
  • Prémiová 100% káva Arabica s vysoce kvalitním mlékem bez umělých přísad a konzervačních látek
  • Nová příchuť Café Caramel pro potěšení z pravé kávy na cestách

OMV rozšiřuje řadu vlastních ledových káv VIVA Iced Coffee, kterou uvedla na trh v květnu 2019. Oblíbené kávy Cappuccino a Caffè Latte doplňuje letošní léto nová příchuť Café Caramel.

VIVA Iced Coffee Café Caramel je stejně jako Cappuccino a Caffè Latte založena na prémiové 100 % kávě Arabica, kterou doplňuje prvotřídní mléko. Ledová káva s lahodnou karamelovou příchutí neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky. Káva je od letošního léta k dispozici ve všech obchodech na čerpacích stanicích OMV a zákazníkům přinese osvěžení během přestávky na cestách.

Již od roku 1994 jsou základem úspěchu čerpacích stanic OMV VIVA čtyři pilíře – nejvyšší kvalita, čerstvost, příjemná atmosféra a vynikající služby. Tato kritéria se odrážejí i v produktech vlastní značky VIVA, které nabízejí zákazníkům čerpacích stanic během cest chutné a osvěžující občerstvení. VIVA neustále optimalizuje sortiment tak, aby co nejlépe vyhovoval lidem na cestách a nabídl jim prvotřídní kvalitu, čerstvost a komfort.

„Při vývoji nových produktů je pro nás klíčová komunikace se zákazníky. Proto jsme v loňském roce zorganizovali uživatelskou ochutnávku několika ledových kávových produktů. Vítěz této degustace položil základ pro uvedení našich ledových káv Iced Coffee Cappuccino a Caffè Latte. Nyní chceme zákazníky překvapit novou příchutí Café Caramel a ještě víc zpříjemnit jejich chvíle na cestách,“ říká Michal Janda, marketingový manažer společnosti OMV Česká republika.

Výrazný moderní design uzavíratelné lahve s nápojem o hmotnosti 250 g charakterizuje hlavní identifikační znak značky VIVA, velké písmeno „V“.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:

OMV Public Relations:    Jan Řezáč, FYI Prague, +420 777 066 063, e-mail jan.rezac@fyi.cz

Vyhledávač olejů