Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Sendvič na míru – OMV hledá ten nejchutnější

  • OMV připravila na letošní léto tvořivou kampaň
  • Sestavte si svůj vlastní sendvič v aplikaci na sociální síti OMV

Společnost OMV připravila pro své zákazníky na léto zábavnou aplikaci. Na jejím facebookovém profilu si každý zájemce může sestavit svůj sendvič na míru. Zúčastnit se může každý, o vítězi rozhodnou sami zákazníci. V měsíci září ten nejoblíbenější sendvič rozšíří nabídku čerpacích stanic OMV s VIVA.

"Záleží nám na tom, aby si zákazníci na čerpacích stanicích OMV s VIVA pochutnali nejen na nové fairtradové kávě VIVA, ale také na kvalitním občerstvení. Proto jsme pro ně na léto připravili zábavnou aplikaci, v níž si mohou sestavit sendvič podle svých chutí," říká Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika a dodává: "Do hry se může zapojit každý, sestavit si ve speciální aplikaci svůj vlastní sendvič a s trochou štěstí bude právě ten jeho k dostání v síti čerpacích stanic OMV s VIVA po celý měsíc září."

Od 20. června až do konce července si mohou zájemci po vyplnění základních registračních údajů sestavit svůj sendvič v aplikaci, která nabízí bohatý výběr pečiva, uzenin, sýrů, zeleniny a omáček. Od 18. do 24. července vybere porota OMV trojici těch nejlepších, které odmění zajímavými cenami. V následujícím týdnu budou o nejvíce oblíbeném a vítězném sendviči rozhodovat sami zákazníci svým hlasováním v aplikaci na Facebooku OMV. Sendvič s největším počtem hlasů pak bude k dostání na všech čerpacích stanicích OMV VIVA v průběhu září.

Víte, jaký sendvič byste si dali, ale zatím ho nenacházíte v nabídce? Můžete to rychle změnit na Facebooku OMV a vytvořit si sendvič na míru: https://www.facebook.com/omvceskarepublika/app/1129949860361207/

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze.V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a také oblast Středního Východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.

Vyhledávač olejů