Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Bezpečnostní opatření na čerpacích stanicích OMV

Dodávka 

Společnost OMV nese plnou zodpovědnost za zabezpečení dodávky paliv v České republice.

Čerpací stanice OMV pro vás zůstanou proto otevřené. Nadále bude zabezpečen prodej paliv a produktů z našich prodejen. Naše čerpací stanice zůstávají plně zásobené a všechny produkty, od paliv po produkty na prodejnách, budou nadále k dispozici v dostatečných množstvích. 

Restaurace a zóny VIVA gastro budou v souladu s nařízením vlády zavřené. Všechny výrobky, jako je káva nebo čerstvé sendviče, si budete moci nadále zakoupit ke konzumaci s sebou.

V některých případech může dojít k omezení otvíracích hodin nebo k uzavření některých čerpacích stanic. Aktuální seznam provozních hodin všech čerpacích stanic OMV v České republice je k dispozici ZDE .

Hygiena

Zdraví zákazníků, zaměstnanců a provozovatelů čerpacích stanic OMV je naší nejvyšší prioritou, zejména vzhledem k aktuální situaci. Neustále proto dbáme na dodržování vysokých hygienických standardů. 

Níže naleznete nejčastěji kladené otázky:

Jak můžete zabránit šíření COVID-19 na čerpací stanici?

  • Produkt vyjměte z police, pouze pokud jej chcete zakoupit.
  • Dodržujte dostatečnou vzdálenost od zaměstnanců a ostatních zákazníků.
  • Udržujte konverzaci na pokladně na minimu.
  • Pokud je to možné, použijte bezkontaktní možnosti platby.
  • Pokud máte kašel nebo kýcháte, zakryjte si ústa a nos papírovým kapesníkem(nikoli rukama). Kapesník okamžitě zlikvidujte a poté si umyjte ruce.

Proč zaměstnanci čerpací stanice nemají rukavice?

Zaměstnanci čerpacích stanic jsou dobře vyškoleni v oblasti hygieny a pravidelně a důkladně si umývají ruce mýdlem nebo dezinfekčním prostředkem. Při manipulaci s nebalenými potravinami se používají rukavice, kleště nebo papírové ubrousky.

Co se stane, když zaměstnanec začne projevovat příznaky?

Zdraví zaměstnanců na čerpacích stanicích OMV je naší nejvyšší prioritou. Každý zaměstnanec byl samozřejmě požádán, aby zůstal doma, pokud se necítí dobře. Pokud se příznaky vyskytnou v práci, zůstane zaměstnanec doma v pracovní neschopnosti  na léčení, dále bude kontaktován příslušný lékař.

Jsou zaměstnanci na čerpacích stanicích ohroženi?

Na čerpacích stanicích OMV jsou dodržovány nejpřísnější hygienické pokyny. Žádáme vás, abyste byli stejně opatrní a dodržovali výše uvedená doporučení - dodržujte vzdálenost, umývejte si ruce několikrát denně, kašlete a kýchejte do lokte nebo kapesníku a vyhýbejte se fyzickému kontaktu.

Aktualizováno 17.3.2020 14:00

Vyhledávač olejů