Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Jakub Vágner teď loví u OMV

  • Za tankování a nákup u OMV kvalitní odměny od značky Goodyear se slevou až 60%
  • Úlovky s rybářem Jakubem Vágnerem bude možné získat od 18. dubna

V dubnu by měli zpozornět všichni nadšenci pro urban a outdoor aktivity. OMV společně s firmou Goodyear připravili pro zákazníky novou letní spotřebitelskou akci o skvělé ceny, kterou využijí i nadšení rybáři.
U čerpacích stanic OMV se 18. dubna zahajuje rybářská sezóna. Lovit bude možné ve vodách vysoce kvalitních produktů Goodyear do přírody i městské džungle a chybět u toho nebude ani sportovní rybář, dobrodruh a cestovatel Jakub Vágner.

"Pro naše zákazníky jsme na jaro a začátek léta připravili soutěž, ve které si spolu s tváří kampaně rybářem Jakubem Vágnerem mohou ulovit kompletní výbavu do přírody i do města", říká marketingový manažer OMV pro Českou republiku Michal Janda a dodává: "Sbíráním samolepek za nákup pohonných hmot, jakýchkoli výrobků na čerpací stanici či umytí auta si naši zákazníci mohou zakoupit produkty Goodyear se slevou až 60%."
Kolekce Goodyear nabídne 10 produktů zahrnující kvalitní outdoorové vybavení v podobě krosny, spacáku, multifunkčního nože, termosky nebo trekingových holí. Do městské džungle si budou moci zákazníci vybrat například tašku na notebook či deštník.

Akce startuje 18. dubna a potrvá do 10. července 2016. OMV ji výrazně podpoří na čerpacích stanicích, v sociálních médiích, onlinu a rádiu. Zákazníci si své nasbírané samolepky budou moci vyměnit za produkty Goodyear až do 31. července 2016.

Více informací o akci naleznete zde: www.omv.cz

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a také oblast Středního Východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.
 

Vyhledávač olejů