Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Roman Kreuziger a Pavel Turek podporují vzájemný respekt

Roman Kreuziger a Pavel Turek vybízí v rámci letní kampaně OMV k vzájemnému respektu mezi řidiči a cyklisty
 

  • Letní kampaň „Jedeme v tom společně“ apeluje na vzájemný respekt mezi řidiči a cyklisty
  • Ambasadory projektu jsou úspěšný profesionální cyklista Roman Kreuziger a významná osobnost světa Formule 1 Pavel Turek
  • V rámci akce mohou řidiči získat hodnotné ceny

Letošní léto tráví Češi více než kdy dříve dovolené v tuzemsku, a o to víc se na českých silnicích prolínají světy řidičů a cyklistů. OMV proto spolu Romanem Kreuzigerem a Pavlem Turkem spouští projekt zaměřený na zvýšení bezpečnosti na českých silnicích „Jedeme v tom společně“.

Letní kampaň navazuje na iniciativu řidiče, ale především známého profesionálního cyklisty Romana Kreuzigera „Ukaž respekt“. Spolu s nejznámější českou osobností automobilového světa Formule 1 a zároveň vášnivým cyklistou Pavlem Turkem nyní připomínají na čerpacích stanicích OMV vzájemnou provázanost a nutnost ohleduplnosti mezi oběma světy, které se v letních měsících potkávají denně na silnicích. Připomínají, že většina řidičů sedá alespoň jednou za čas na kolo a cyklisté naopak usedají za volanty automobilů, a také fakt, že ročně jsou cyklisté v ČR účastníky 4000 dopravních nehod.

Problematiku bezpečnosti cyklistů budou připomínat oba ambasadoři také na svých sociálních sítích, kde mohou fanoušci sledovat výzvy označené #Jedemevtomspolecne a účastnit se jich. Tři vylosovaní budou pak moci strávit den s ambasadory Pavlem a Romanem na Autodromu Most.

Součástí kampaně je také soutěž, v níž může každý řidič, který načerpá u OMV palivo v hodnotě alespoň 500 korun, vyhrát po registraci na stránce www.omv.cz/chcisezapojit  jednu z hodnotných cen. Ve hře je deset poukazů na jízdní kolo, stovka voucherů na načerpání plné nádrže a další ceny. Soutěž probíhá do 31. srpna letošního roku.

„Kampaní „Jedeme v tom společně“ chceme připomenout, že řidiči i cyklisté jsou účastníky silničního provozu a jejich společným zájmem je bezpečnost na našich silnicích. Související soutěží připomínáme pomocí vizuálů všem, kteří se zapojí, tuto důležitou problematiku,“ připomíná Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
OMV Public Relations:    Jan Řezáč, FYI Prague, +420 777 066 063, e-mail: jan.rezac@fyi.cz

Vyhledávač olejů