Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

OMV knírkem bojuje za mužskou chloubu

  • OMV i letos jede v knírech, Movember zahájila předáním šeku na 100 000 Kč
  • MO BRO placky k dostání na všech čerpacích stanicích OMV

OMV společně s iBODEM jede i letos v Movemberu. Zapojit se do kampaně na podporu zvýšení povědomí a prevence rakoviny prostaty zakoupením knírkaté placky MO BRO za 30 Kč na všech čerpacích stanicích OMV tak může každý.

V sobotu 24. října se pražská O2 Aréna rozburácela pod koly motokrosových motorek při
adrenalinových závodech jubilejního 15. ročníku FMX Gladiator Games. Společnost OMV při té příležitosti předala nadaci Movember šek na 100 000 Kč věnovaný boji proti této zákeřné nemoci výhradně pánské části populace a zahájila tím známý knírkatý měsíc pro dobrou věc.

Každý rok počet onemocnění rakovinou prostaty v České republice stoupá. S OMV se k
Movemberu může připojit každý. "V OMV nám záleží na zdraví mužské populace, proto jsme se i letos společně s iBODEM jako hlavním partnerem připojili k celosvětovému hnutí Movember," vysvětluje Lucie Mašínová, marketingová manažerka OMV a dodává: "Zakoupením MO BRO placky v hodnotě 30 Kč na jakékoliv čerpací stanici OMV v České republice může v průběhu listopadu přispět každý a dát tak najevo, že mu záleží na zdraví mužů a jejich mužských partií."

Karcinom prostaty zaujímá mezi muži v Česku první místo ve výskytu nádorových onemocnění. Velká většina z nich je však v případě včasné diagnózy úspěšně vyléčena. Lékaři proto na základě alarmujících statistik apelují na prevenci. S OMV může k boji za větší informovanosti a prevenci populace přispět každý. Stačí se od 1. listopadu zastavit na čerpacích stanicích OMV a při platbě si u pokladny zakoupit památeční MO BRO placku. U OMV budou k dostání až do konce listopadu. Přispějte i vy!

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 36 miliardy EUR a zhruba 25 500 zaměstnanci v roce 2014 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. V roce 2014 těžila společnost OMV okolo 309 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2014 provozovala zhruba 4 100 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2014 dosáhl hodnoty 114 TWh.

Vyhledávač olejů