Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

OMV MaxxMotion Diesel spolehlivý až do -40°C*

  • OMV MaxxMotion Diesel zajišťuje spolehlivý provoz vozidla i v náročných zimních podmínkách 
  • Maximální výkon a ochrana motoru v zimním období
  • Inovativní složení paliva OMV MaxxMotion Diesel vyvinuté v Rakousku  

MaxxMotion Diesel od OMV nabízí skvělé zimní vlastnosti pro spolehlivý provoz vozidla do všech zimních podmínek. Díky speciálnímu složení vyvinutému v Rakousku nabízí vysoce kvalitní zimní nafta MaxxMotion nejen bezpečný start i v drsných zimních podmínkách, ale prokazuje také lepší výsledky v poskytování maximálního výkonu motoru a prodlužuje jeho životnost.

Zimní období klade větší nároky na vlastnosti paliva, aby bylo zajištěno optimální chování motoru a spolehlivá jízda. OMV MaxxMotion Diesel je vysoce kvalitní palivo, vyvinuté týmem inovací v Rakousku, které umožňuje maximální výkon motoru ve všech zimních podmínkách. Zimní nafta MaxxMotion Diesel má hodnotu filtrovatelnosti až -40 stupňů Celsia*, je tedy ideálním řešením pro snadnou a spolehlivou jízdu i během nejchladnějších zimních dní. Inovativní složení nafty zajišťuje čistotu motoru a odstraňuje stávající usazeniny a znečištění. Díky tomu dochází k důkladnějšímu spalování a ke snížení emisí.

Thomas Uitz, produktový vývojář a manažer inovací u OMV říká: „Vynikající zimní vlastnosti MaxxMotion Diesel zajišťují, že řidiči se mohou na chod motoru svého vozu spolehnout i při mrazivých teplotách. Je to možné díky speciálnímu složení, které je vyvinuté na základě zkušeností OMV a znalosti technologií paliv.“ 

 "Naše prémiová paliva MaxxMotion nabízejí po celý rok srozumitelně definované a měřitelné benefity. To je náš závazek vůči zákazníkům. Ať už se jedná o naftu nebo benzín, paliva MaxxMotion poskytují díky lepšímu spalování maximální výkon. Inovativní aditiva udržují motor v čistotě, snižují opotřebení a při dlouhodobém používání prodlužují jeho životnost," dodává Klaus Jürgen Schneider, vice prezident maloobchodní sítě OMV.  

* -40°C je hodnota CFPP podle normy ČSN EN 590. Výhody a účinky paliva jsou ovlivněné vozidlem, chováním řidiče a technickým stavem motoru a jsou založené na porovnání s palivem, které splňuje místní minimální požadavky normy ČSN EN 590.

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13 % podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a oblast Středního východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.

Vyhledávač olejů