Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

OMV nabízí VIP cestu na Velkou cenu Monaka

  • OMV ve spolupráci s Pavlem Turkem připravila soutěž pro své zákazníky o VIP zájezd na Velkou cenu Monaka a další zajímavé výhry
  • Natankujte alespoň 30 litrů paliva OMV MaxxMotion v období mezi 1.3. – 2.4.2017, zaregistrujte se a odpovězte na tři otázky

Společnost OMV uspořádala pro své zákazníky soutěž o zájezd na Velkou cenu Monaka a mnoho dalších cen. Do soutěže je možné se zapojit po natankování paliva MaxxMotion a zadání kódu z účtenky na stránkách www.omv.cz/soutezmonako. Na webových stránkách jsou připravené tři kvízové otázky, které jsou spojeny především s tématem paliv MaxxMotion a Velké ceny. Po správném zodpovězení a vyplnění základních údajů v dotazníku je soutěžící zařazen do slosování. Výherce obdrží hlavní cenu v podobě VIP zájezdu pro dvě osoby na Velkou cenu Monaka. Ta zahrnuje kromě ubytování a dopravy také lístek na tribunu na závodech, vstup do VIP zóny či návštěvu zázemí a garáže týmu. Největším lákadlem je však osobní setkání s jezdci a ambasadorem OMV Pavlem Turkem. Výherce se s ním bude moci potkat i na exkluzivní party a dalších akcích. Vstup na ně bude také součástí výhry.
 
Hlavní cenou to ale nekončí. Každý týden se budou losovat výherci OMV Value Card. Každá poukázka má hodnotu 1 300 Kč a v jednom týdnu se jich rozdá deset. Soutěž potrvá pět týdnů a dohromady tak společnost OMV rozdá 50 OMV Value Cards. Pokud soutěžící kartu získá, je opětovně zařazen do slosování o hlavní cenu.
 
"Připravili jsme pro naše zákazníky velmi atraktivní soutěž. Kolik řidičů a fanoušků má možnost se podívat na Velkou cenu a potkat se s těmi nejlepšími světovými jezdci a to ve společnosti Pavla Turka? Přitom stačí správně zodpovědět tři jednoduché otázky a pak doufat ve štěstí," dodává Michal Janda, marketingový manažer OMV pro Českou republiku.
 
Palivo MaxxMotion 100plus od OMV zlepšuje výkon a zajišťuje optimální funkčnost a životnost motorů. Tento benzin hraje také významnou roli při zachování funkčnosti a účinnosti moderních vozidel a motorů. Inovativní aditiva zabraňují tvorbě koroze v systému vstřikování paliva a v palivové nádrži. Stávající usazeniny v sacím systému jsou tak účinně odstraňovány, což prodlužuje životnost a výkonnost motoru.
 

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.
Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze.V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a také oblast Středního Východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.

Vyhledávač olejů