Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

OMV rozšiřuje síť a otevírá novou čerpací stanici v Ostravě

  • OMV provozuje v České republice již 141 čerpacích stanic
  • Finální podobu moderního konceptu Viva má již 66 čerpacích stanic OMV

OMV potvrzuje roli významného hráče na českém trhu a otevírá novou čerpací stanici na strategickém místě v Ostravě na Bohumínské ulici. Nadále tak rozšiřuje lokální síť a v České republice provozuje již 141 poboček. „Bohumínská“ je tak již třetí čerpací stanicí v Ostravě. Provozovatelem nové stanice je české zastoupení společnosti OMV.

Zásadní revitalizace sítě OMV byla spuštěna v loňském roce a dnes odpovídá finální podobě moderního konceptu Viva již 66 čerpacích stanic OMV, což představuje téměř polovinu poboček na našem území. Poté, co v lednu loňského roku dokončila společnost OMV v České republice konsolidaci, otevřela pod svou značkou již čtyři nové čerpací stanice včetně nejnovější v Ostravě. Všemi kroky naplňuje OMV své dlouhodobé plány – vytvořit obraz prémiové značky OMV, která nabízí zákazníkům na českém trhu paliva MaxxMotion s výjimečnými vlastnostmi a vynikající služby.

„Poté, kdy naše společnost završila před necelými dvěma lety konsolidaci české sítě, mohou zákazníci vnímat velké změny související s programem revitalizace. Ročně nyní investujeme v České republice řádově 10 milionů eur. K dnešnímu dni provozujeme na našem území 141 čerpacích stanic OMV a současně hledáme a využíváme možnosti dalšího rozvoje. Také se zaměřujeme na partnerství, která zdůrazňují kvalitu našich prémiových paliv MaxxMotion,“ říká Daniel Vasilache, Retail Manager společnosti OMV Česká republika.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:

OMV Public Relations:    Jan Řezáč, FYI Prague, +420 777 066 063, e-mail jan.rezac@fyi.cz  
 

Vyhledávač olejů