Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Pavel Turek doporučuje kvalitu paliv MaxxMotion

  • Pavel Turek je novým ambasadorem prémiových paliv OMV
  • Používání paliv MaxxMotion zvyšuje výkon a z dlouhodobého hlediska šetří peníze

Pavel Turek jako jediný Čech pronikl do marketingu Formule 1, kde se proslavil. Závody na tratích po celém světě po 17 letech vyměnil za ty "nebeské" v letecké sérii Red Bull Air Race. Rychlosti a adrenalinu se Pavel Turek nevzdává. Také proto doporučuje prémiová paliva MaxxMotion od OMV.

"Rizika spojená se soutěžemi rychlých kol mě naučila odpovědnosti a důvěře v kvalitu. Závody ve vzduchu pak bezpečnosti a sázce na jistotu,“ vysvětluje Pavel Turek svůj životní postoj a dodává: "Paliva MaxxMotion od OMV jsou pro mne jedničkou na trhu a kvalitním partnerem na cestách. Proto jsem rád přijal nabídku spolupráce a těším se na společné projekty.“

Novinky, které během svého působení v závodech F1 Pavel Turek představil ve stáji McLaren, změnily marketing celého závodu. Po téměř 17 letech ale rychlá kola na trati vyměnil a přestoupil do zcela jiné kategorie závodů. Rychlosti a adrenalinu však zůstal věrný i v pozici obchodního manažera obnovené série závodů Red Bull Air Race. Při své práci najezdí tisíce kilometrů ročně. Také proto potřebuje spolehlivého partnera a kvalitní paliva.

"Pavel Turek je profesionál tělem i duší. Jsme velmi rádi, že právě on přijal naši nabídku a stal se ambasadorem prémiových paliv OMV MaxxMotion," sdělil ke spolupráci Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika. "Svět paliv je velmi úzce spjat s motoristickým sportem, adrenalinem a rychlostí. Stejně jako Pavel Turek, i my víme, že kvalita je vždy zárukou dobrého výsledku a těšíme se na vzájemnou spolupráci. Naši zákazníci se už teď mohou těšit na léto, kdy pro ně chystáme řadu zajímavých akcí," dodává Janda.

Novinku v řadě prémiových paliv OMV, jejichž ambasadorem je právě Pavel Turek, je benzín MaxxMotion  100plus. Ten splňuje nejpřísnější požadavky kvality a přináší řidičům větší požitek z jízdy s menším opotřebením a vyšším výkonem. Jedničku na trhu paliv mohou řidiči do svých aut tankovat na čerpacích stanicích OMV v České republice od června.

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze.V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a také oblast Středního Východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.

Vyhledávač olejů