Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Šest čerpacích stanic OMV v novém kabátu

  • OMV modernizuje gastro koutky čerpacích stanic VIVA – do konce roku projde rekonstrukcí šest z nich 
  • Nezaměnitelná atmosféra ke konzumaci kávy i k odpočin

Společnost OMV neustále pracuje na rozvoji své značky na všech čerpacích stanicích. Nyní pro své zákazníky modernizuje gastro koutky – šest čerpacích stanic OMV s VIVA bude mít do konce roku nový, modernější vzhled.

Čerpací stanice OMV nabízejí svým zákazníkům víc než jen pohonné hmoty. Gastronomické koutky VIVA mají příjemnou atmosféru, přátelský personál a nabízejí zákazníkům nejen kvalitní a čerstvě připravované občerstvení či italskou praženou kávu s certifikací FAIRTRADE, ale i širokou škálu doplňkových služeb. Aby se zákazník cítil u OMV ještě lépe, projde do konce roku šest vybraných čerpacích stanic OMV s VIVA modernizací.  

"Čerpací stanice OMV by měly být pro naše zákazníky první volbou. Naším cílem je nabídnout jim více, než nabízí konkurence“, říká k modernizaci vybraných čerpacích stanic Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika a dodává: „Záleží nám na tom, aby si zákazníci na čerpacích stanicích OMV s VIVA nejen pochutnali na nové fairtradové kávě VIVA a kvalitním občerstvení, ale také si během cesty odpočinuli v příjemném prostředí. Nový vzhled interiéru bychom chtěli nabídnout co nejvíce zákazníkům."

Nový architektonický design občerstvovacích stanic VIVA signalizuje otevřenost a je zaměřen na maximální zákaznický komfort. Inovativní koncept osvětlení zajišťuje dostatek denního světla a pohodovou atmosféru. Rekonstruované čerpací stanice budou vybaveny novým nábytkem, pohodlnějším sezením či LCD obrazovkami s nabídkou.  

Rekonstrukce se týká těchto čerpacích stanic OMV s VIVA: Praha, Plzeňská sever, Vrbová Lhota sever, Vrbová Lhota jih, Siřejovice, Znojmo (Pražská) a České Budějovice (Dlouhá Louka).  

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13 % podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a oblast Středního východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.

Vyhledávač olejů