Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

U OMV se znovu tankovala prémiová paliva zdarma

Minulý týden proběhlo již sedmé pokračování soutěže "OMV Plná nádrž zdarma",
řidičům při tankování pomáhal i Karel Loprais.

Společnost OMV připravila pro své zákazníky již sedmé pokračování soutěže "OMV Plná
nádrž zdarma", tentokrát v Praze ve spolupráci s rádiem Expres FM. V soutěžním týdnu
od 7. do 11. září si plnou nádrž zdarma natankovalo 150 řidičů na pěti pražských čerpacích stanicích OMV, jejichž poloha byla v den konání zveřejněna moderátorem rádia Expres FM.

Celkem se rozdalo zhruba 6 560 litrů prémiového paliva v hodnotě bezmála 250 000 Kč. Ve čtvrtek 10. září se k akci připojil šestinásobný vítěz Rallye Dakar Karel Loprais i se svou závodní Tatrou, který řidičům pomáhal s tankováním a diskutoval s nimi o výhodách prémiových paliv.

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 40 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 36 miliardy EUR a zhruba 25 500 zaměstnanci v roce 2014 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. V roce 2014 těžila společnost OMV okolo 309 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2014 provozovala zhruba 4 100 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2014 dosáhl hodnoty 114 TWh.

Vyhledávač olejů