Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

"We Care More" – filozofie značky OMV

  • OMV neustále pracuje na rozvoji své značky na všech maloobchodních trzích a ve všech čerpacích stanicích OMV
  • "We Care More" aneb zákazník je pro OMV nejdůležitější

Maloobchodní obchod s palivy se potýká s neustále se měnícím a náročným ekonomickým prostředím. Nový slogan "We Care More" je odpovědí OMV na tyto výzvy. Jeho úspěch je poháněn neustálou snahou o co nejlepší kvalitu výrobků, služeb a technologií, jakož i zaměřením na zákazníky, partnery a zaměstnance čerpacích stanic OMV.

Interní soutěže mezi týmy čerpacích stanic i neustálá spolupráce mezi partnery a zákazníky dává zaměstnancům OMV možnost vystupovat jako ambasadoři značky a poskytovat jedinečný zážitek. Čerpací stanice OMV nabízejí mnohem víc než jen pohonné hmoty. Jsou to multifunkční střediska služeb a partneři, jejichž cílem je překročit očekávání zákazníků nadprůměrnou kvalitou, flexibilitou a nejvyšším výkonem.

Opravdový důkaz: špičkové produkty a služby OMV
Zákazníci čerpacích stanic OMV oceňují vynikající kvalitu, špičkové služby a široký výběr vysoce kvalitních produktů - od nejlepších paliv po skvělou chuť kávy u VIVA.

VIVA Cafe, nesoucí pečeť kvality FAIRTRADE, nabízí zákazníkům OMV VIVA nezaměnitelnou atmosféru ke konzumaci kávy na všech maloobchodních trzích OMV. Nejlepší suroviny s pečetí Fairtrade jsou zkombinovány s nejlepší směsí kávy z renomovaných pražíren kávy Gimoka v Itálii. Každodenně se obslouží 1,3 milionu zákazníků na cca 1 400 čerpacích stanicích OMV v celkem 9 evropských zemích. Každý rok je prodáno 30 milionů šálků kávy, což je důkazem vedoucího postavení OMV na trhu.

"We care more" definuje naši servisní kulturu,“ vysvětluje Michal Janda, marketingový ředitel OMV pro ČR a dodává: "Potřeby a přání zákazníků jsou pro nás nejdůležitější ve všem, co děláme. Čerpací stanice OMV by měly být pro naše zákazníky první volbou. Naším cílem je nabídnout jim více, než nabízí konkurence. Čím lépe, flexibilněji a kreativněji se budeme přizpůsobovat ekonomickým změnám a přáním zákazníků, tím úspěšnější do budoucna budeme."

Kreativní týmový duch napříč maloobchodními trhy OMV
Aktivní zapojení partnerů a zaměstnanců čerpacích stanic podněcuje kreativitu a inspiruje všechny napříč trhy. Úspěch různých místních iniciativ vytvořených partnery a zaměstnanci čerpacích stanic OMV demonstruje silnou identitu značky a závazek pokračovat v plnění slibů. "We Care More" je filozofie naší značky. Ukazuje našim zákazníkům skutečnou vizi OMV tím, že jim nabízí to, co nejvíce oceňují. Což znamená vynikající výběr potravin, nejlepší kávu, jedinečnou atmosféru a ty nejlepší služby spolu s palivy nejlepší kvality. Koneckonců, co v životě rozhoduje, jsou právě maličkosti. Na to se naši zákazníci mohou spolehnout. Všude. Kdykoliv, uzavírá Michal Janda.

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 205 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice. Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 122 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává téměř 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 23 miliard EUR a zhruba 24 100 zaměstnanci v roce 2015 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze.V oblasti průzkumu a těžby (Upstream) se OMV soustřeďuje na tři klíčové regiony – region CEE (Rumunsko, Rakousko), Severní moře a také oblast Středního Východu a Afriky. V roce 2015 těžila společnost OMV okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti rafinace a odbytu (Downstream) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 17,8 milionů tun a ke konci roku 2015 provozovala zhruba 3 800 čerpacích stanic v 11 zemích. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů a má také zásobníky zemního plynu v Rakousku a Německu. Objem prodeje plynu v roce 2015 dosáhl hodnoty 110 TWh.

Vyhledávač olejů