Kontakt Skupina OMV

Logout
Webové stránky OMV
Zavřít

Zimní MaxxMotion Tour představuje paliva do extrémních podmínek

  • Promotým OMV se v únoru opět rozjíždí po celé České republice; bude informovat o výhodách prémiových paliv v zimních měsících
  • OMV letos představuje novinku, palivo MaxxMotion Diesel až do - 40°C
     

Zimní měsíce si žádají nadstandartní přístup řidičů k jejich automobilům. Pro plynulou jízdu,
bezproblémové startování a ochranu po celou zimu přichází OMV s letošní novinkou, prémiovým palivem MaxxMotion Diesel spolehlivým až do - 40°C. O jeho výhodách a vlastnostech, ale i dalších tipech na zimní péči o vůz bude speciální tým informovat během již druhé informační kampaně MaxxMotion Tour, která začala 15. února v Praze. Promotým navštíví během 4 týdnů 58 vybraných čerpacích stanic OMV. Řada z nich je, vzhledem k zimní sezóně, také v blízkém okolí českých ski areálů.

"Promotým bude zákazníkům čerpacích stanic OMV pomáhat při tankování a vysvětlovat jim benefity vylepšeného prémiového paliva MaxxMotion Diesel," říká k akci Michal Janda,
marketingový manažer OMV pro Českou republiku a dodává: "Touto kampaní chceme být
v úzkém kontaktu s našimi zákazníky a informovat je také o naší novince, palivu MaxxMotion Diesel, které jako první na českém trhu nabízí skvělé vlastnosti až do -40° C."

Informační kampaň MaxxMotion Tour začíná 15. února v Praze a končí 4. března v Moravské Třebové. Tváří zimní kampaně na prémiová paliva MaxxMotion je šestinásobný vítěz Rallye Dakar Karel Loprais.

Doplňující informace:
OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice.
Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft
S celkovými tržbami ve výši 42,65 miliardy EUR a zhruba 29 000 zaměstnanci v roce 2012 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze.
V oblasti průzkumu a těžby (E&P) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. Společnost OMV disponovala ke konci roku 2012 prokázanými zásobami ropy a zemního plynu ve výši přibližně 1,12 miliardy barelů ropného ekvivalentu a v roce 2012 těžila okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti plynu a energetiky (G&P) prodala společnost OMV v roce 2012 přibližně 437 TWh zemního plynu. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů o délce 2 000 km, jejímž prostřednictvím bylo v roce 2012 dodáno cca 103 miliard metrů krychlových zemního plynu. OMV Central European Gas Hub patří mezi nejdůležitější předávací stanice v kontinentální Evropě. V oblasti rafinace a odbytu (R&M) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 22 milionů tun a ke konci roku 2012 provozovala přibližně 4 400 čerpacích stanic ve 13 zemích včetně Turecka. Společnost OMV dále posílila svoji vedoucí pozici akvizicí 97% podílu ve společnosti Petrol Ofisi, která zastává v Turecku post leadera na retailovém i business trhu.

Vyhledávač olejů